Kuchařka z rybářské chaty

Edit: 

Cílová částka se vybrala! Kniha vyjde 23.11.2023! 

________________________________________________

Milí čtenáři, přátelé, kamarádi!

Napsala jsem knihu. A kupodivu to nejsou povídky, ani nejsou z kabelky, ale je to kuchařka! Kuchařka z rybářské chaty.



Sepsala jsem recepty z ryb a mořských plodů, které vařím v rybářské chatě v Norsku, ale také ty, které zachutnaly strávníkům u nás doma. Recepty jsou inspirované chutěmi z celého světa, a přitom tak jednoduché, že většinu lze uvařit na dvouvařiči. Recepty koření příhody z rybolovu v Norsku a zajímavosti z cest. A k tomu spousta krásných fotografií!

Zvolila jsem pro vydání nakladatelství Pointa, které pro autory organizuje předprodejní kampaň, v níž se vybírá cílová částka na vlastní výrobu knihy. 

Kampaň předprodeje začne 14.3.2023 a potrvá jen 30 dní!

Během kampaně můžete zakoupit knihu za nižší cenu, nebo si vybrat knihu s podpisem a věnováním, nebo pořídit více knih a obdarovat milovníky rybolovu a vaření. Připravuji ke knihám praktické dárečky, ty ale prozradím později ;-). 

Za pouhých 30 dnů se musí vybrat částka potřebná k výrobě knihy, což zahrnuje náklady na tisk, na práci grafika, redaktora, korektora a sazeče. Pokud se vše zadaří, předpokládaný termín vydání je listopad 2023 a tudíž máte postaráno o vánoční dárky  :-)

Pokud se v kampani potřebná částka nevybere, kniha nevyjde a peníze se vrací dárcům a předplatitelům na účet. Vše pod záštitou nakladatelství Pointa.

V kampani je nastaveno několik způsobů, jak knihu podpořit. Pro podnikatele může být zajímavé stát se sponzorem a umístit v knize svou reklamu. Nebo lze předplatit více knih a mít tak netradiční dárky pro zaměstnance či obchodní partnery. Další formou podpory knihy je poskytnutí daru, přičemž nakladatelství Pointa vystaví potvrzení o daru, jehož hodnotu lze odečíst od základu daně.

Mrkněte na ukázku: https://pointa.cz/project/f314ff0e-7619-11ed-a453-0242ac1c0008

Jestli vás kniha zaujala, budu moc vděčná, když se do kampaně zapojíte a přispějete.  Ať už tím, že si kuchařku předplatíte, nebo o ní povíte někomu dalšímu a třeba kamarádům přepošlete tento e-mail.  Pokud máte možnost někde nechat leták, prosím, napište mi. Také tento způsob mi pomůže, aby se o knize dozvědělo co nejvíce zájemců a kuchařka mohla vyjít.

Jestli chcete vědět něco, co o autorce ještě nevíte, mrkněte zde:
FB NaTaša Richterová, nebo tady Poetizer 

O průběhu kampaně Vás budu pravidelně informovat jak e-mailem, tak na svých sociálních sítích:

FB Kuchařka z rybářské chaty  IG Kuchařka z rybářské chaty  TIKTOK  Blog Povídky z kabelky

Moc děkuji, že jste dočetli až sem! 

Za vaši podporu předem posílám obrovský DÍK a PUSU!

NaTaša –  Kuchařka z rybářské chaty


 

 

Komentáře

Oblíbené příspěvky